29 Ekim 2010 Cuma

Kestaneli ve çikolatalı kup yapımı ve malzemeleri

Kestaneli ve çikolatalı kup

Kestaneli ve çikolatalı kup

KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 5 dk
PİŞME SÜRESİ: 5 dk
Malzemeler:

  • 1 su bardağı hazır kestane püresi




  • 2 paket çikolatalı puding




  • 5 su bardağı süt




  • 80 gr bitter çikolata




  • 12 küçük beze (veya mereng)




  • 2 muz
    Hazırlanışı:
    *Sütü tencereye alıp toz pudingleri ilave edin. İyice karıştırıp paket üzerindeki tarif gibi pişirin.

    *Çikolatayı rendeleyin. Çikolata ve kestane püresini sıcak pudinge ekleyip devamlı karıştırarak soğutun. Muzları soyup küp şeklinde doğrayın.

    *Bezeleri irili ufaklı ufalayın. Servis kaselerine önce bezelerin yarısını sonra muzları paylaştırın. Pudingi döküp kalan bezeleri ilave edin. Kestane şekerleriyle süsleyip servis yapın.



  • Hiç yorum yok: