3 Mart 2014 Pazartesi

İngilizce hayvan tanıtımları



HORSE

Take a mammal is an animal.
is obedient to the owner of an animal at.
Forty-sixty-year lifespan is between.
Horses are a small head and short ears.
Black, white, brown, and have dun.
There are horses mane and tail.
Throw the baby is called a foal.
Male horses in the stallion, mare, she is called to.



CAT
Cats nice-looking, round-headed, sharp-eared, long-whiskered animals. Depends on the bottoms mustache nerves. Serve as the sense of touch. Pre-feet-five, four-toed hind legs are hooked nails may find inside. Rubbing nails grinds the trees. Precision has the senses of hearing and sight. High-frequency sound vibrations to the human ear can not hear hear the sounds very light and saving. Usually hunt at night.

DUCK
Much love to the edges of the lake and marsh. There are also people living in fast flowing rivers and seas. Nutrition is an easy, many descendants of domestic production. In our country, ducks, many obtained from the hybrid mixture of race mixing. Foreign countries, improved Kampbel, Beijing, Ruen available as pure breeds. Pets, ducks, wild derived from the yeşilbaştan. Flat beak, webbed feet, a walk and quack quack sound like Badi Badi, the main features of ducks. Oduğundan body at the back of the short legs, difficulty walking. Males larger than females, and spectacular

LİON
Afrika aslanı, dünyanın en büyük dört kedi (aslan, kaplan, panter, leopar) biridir. Erkek aslan 250 kilogram fazla ağırlık görülebilir. 1970 yılında İngiltere'de Colchester Hayvanat Bahçesi, hayvanat bahçesinde Simba adlı ağır aslan, aslan kaydedildi. Ağırlık 375 kg (£ 826) olarak yapılmıştır. Dişiler bu biri yaklaşık yarısı boyutu vardır. Kahverengimsi sarı kürk. Sarıdan kahverengi-siyah yele adama değişir.

Tavşan
o zemin ve kulakları bağlı bir yaklaşan tehlikeyi gördü vahşi tavşan, tamamen çalışma bekler alem. Bu sipariş için çok yararlı kamufle özelliği. Tehlike devam eder ve ani bir atlama tavşan 3 metreye yakın gelmek için düşman aniden koşmaya başlar - tilt. Hızını Koşu kısa mesafelerde saatte 65-85 km. "Sürekli zikzaklar gelmesi düşmanı şaşırtmak ve çizer. One 3 metre atlayabilir.

ZÜRAFA
Afrika'da Zürafa yaşıyor. Çoğu Güney Afrika ve Kuzey Afrika bölgelerinde yer almaktadır. Genelde, orman ve açık hayatlarını devam ediyor. Akasya ağaçları regions'preferences büyür.

Polar Bear
Çoğu beslenen balık ve mühürler vardır. Giderek yiyecek arar zamanlarda Aç yüzen buz üzerinde uzakta kilometrelerce sürebilir. Pusuya yatan buz tabakasının balık nefes delikleri kapatılmalıdır.

ANT
karıncalar, boyutları küçük doğal boşluklar yaşayan ve bireylerin milyonlarca içeren organize kolonilerin önemli ölçüde daha yüksek bir sayı ile çok geniş alanları kapsayan birkaç düzine avcı bireylerin toplumlarda yaşamak

KELEBEK
Kelebek, böcekler, kuşlar veya kelebekler damga (Lepidoptera), takım kanat üyelerine verilen genel ad. 150,000 bilinen türlerin.
çini bir dizi formunda görünür vücut rengi gözlenen sert pullarla kaplıdır

ARI
enine ve boyuna damarcıklar ve kanatların iki çift şeklinde kuşlar, Zar özelliği şeffaf bir zardır. Arılar vücut baş, göğüs ve karın üç bölümden oluşmaktadır. Vücutları yoğun bir saç maskesi yumuşak yapısı ile kaplıdır.

FİL




Very large bodies of two distinctive features of each species, in the form of hose burunlarının elongated, thick legs and column format, large ears (especially the African bishop), heads a very large and continuously extending upper cutting teeth (ivory) is transformed into the teeth of defense

CROP

Ikamet Kirpi yerler: Güneydoğu Asya, Asya ve Avrupa hariç, Yeni Zelanda bulunur. Avrupa'ya götürüldü

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Benim hiç işime yaramadı dandik bi şey olmuş

Adsız dedi ki...

Benim hiç işime yaramadı dandik bi şey olmuş